Kulturarrangement

Photo: Ken A. Jenssen / Operaen i Kristiansund

Gjør ditt opphold på Feskberja unikt ved å oppleve kulturlivet i regionen rundt.

Operafestukene i Kristiansund
10 minutters kjøretur fra Feskberja ligger Kristiansund. Her er også Norges eldste opera. Operaen i Kristiansund tilbyr et rikholdig program som strekker seg gjennom hele året. Men hver februar arrangeres Operafestukene – hvor det i 17 dager til ende er operaforestillinger i Festiviteten, på restauranter, puber, sykehjem og barnehager. Ønsker du å oppleve unike musikkopplevelser anbefaler vi et besøk hos Operaen i Kristiansund. Les mer og bestill billett til forestillinger på Operaens hjemmesider:

https://www.oik.no/

Tahitifestivalen
Tahitifestivalen arrangeres hver sommer på Tahitibrygga på Innlandet i Kristiansund. Festivalen varer i underkant av en uke og har nærmere 20.000 besøkende og er den største festivalen i fylket Møre og Romsdal. Her spiller kjente artister og det er fantastisk stemning til langt på kveld. Du kan ta Sunnbåten til og fra Innlandet fra 3 andre øyer, eller legge til med båt ved kaiene i Kristiansund. Et besøk på Tahitifestivalen anbefales. Les mer om Tahitifestivalen og se årets program på:

https://www.tahitifestivalen.no/

 

Skjærvafest
Skjærvafest er en to-dagers musikkfestival med hovedfokus på musikken. Her opplever du etablerte artister og unge talenter i skjønn forening. Festivalen foregår på skjærvastranden på Innlandet i Kristiansund, i kraftfull Nordmørsk natur, midt i hjertet av byen. Les mer om Skjervafest på Visit Norway sine sider, og bestill billetter på TicketCo.

Kulturfabrikken
Kulturfabrikken er et konsert-, kultur- og øvingslokale i Kristiansund, som er bygd og omgjort fra en gammel pellets fabrikk til et fantastisk lokale. Her arrangeres konserter og kulturarrangementer, og det er faste åpningstider torsdag, fredag og lørdag. Billetter til arrangementer kjøpes på https://tikkio.com/ og du kan lese mer om Kulturfabrikken og se kommende arrangementer på deres Facebookside:

https://www.facebook.com/kulturfabrikk/

 

Festiviteten i Kristiansund. Photo: Roar / Visit Northwest

 

Ta Sunnbåten til Tahitifestivalen i Kristiansund. Photo: Frode Alnæs.

Telefon
Mario + 47 919 01 685
Andrea + 47 919 01 687

E-post
rapuma@feskberja.com

Adresse
Industriveien 150
6530 Averøy
Norway

Kontaktperson
Mario Uebe

Designet og hostet av Adcom Kristiansund

Våre båter er utstyrt med GPS fra iTracker. Når du leier båt får du innlogging av oss. Trykk på ikonet under for å logge deg inn!

Følg oss!