Havfiske

Photo: Feskberja

Feskberja har fantastiske muligheter for fiske i nærheten. Her får du oppleve havfiske med besøk til gamle fiskevær eller du kan fiske fra land.

Feskberja har to typer båter for utleie:

Pioner 15 fots for 1-2 personer.
Øyen 19 fots båt med ekkolodd og kartmaskin for 1-3 personer.

Med båt kommer du deg kjapt til den vakre kystbyen Kristiansund. Du kan legge til kai og oppleve flere flotte restauranter og serverdigheter. Kristiansund har flere fiskemuligheter allerede fra bryggene i sentrum og strekker seg i alle regninger. De dype fjordene rundt byr på et stort spekter i artsfiske og du kan få torsk, sei, lyr makrell, lysing og kolje på grunnene og de pelagiske vannlagene.

Videre kan dere dra ut til Grip 12 km nordvest for Kristiansund. Øyen er uten fast bosetning, men bebyggelsen er original og brukes som fritidsbebyggelse. Grip er et gamelt fiskevær som var viktig allerede i middelalderen. Grip er et nydelig sted for sportsfiskere som søker litt spenning. Vi anbefaler en tur ut hit, så lenge været er fint.

Photo: Feskberja

 

Telefon
Mario + 47 919 01 685
Andrea + 47 919 01 687

E-post
rapuma@feskberja.com

Adresse
Industriveien 150
6530 Averøy
Norway

Kontaktperson
Mario Uebe

Designet og hostet av Adcom Kristiansund

Våre båter er utstyrt med GPS fra iTracker. Når du leier båt får du innlogging av oss. Trykk på ikonet under for å logge deg inn!

Følg oss!