Atlanterhavsveien

Photo: Johan Wildhagen / visitnorthwest.no

Atlanterhavsveien er en unik veistrekning som forbinder Averøy med fastlandsforbindelse til Kristiansund. Denne strekningen bringer deg helt ut til hvor fastlandet ender og storhavet begynner.

Og nettopp havets uendelige storhet vil være et minne de fleste vil ta med seg og bevare for alltid. Atlanterhavsveien er et fantastisk skue både i storm og stille være der den slynger seg over bruer og holmer helt ytterst i havgapet. Her er stier i lett terreng, blankskurte svaberg og fine fiskeplasser. Noen steinkast mot vest går den viktige skipsleia over den beryktede Hustadvika, hvor utallige skipsvrak ligger på havbunnen.

I sommermånedene er turistinformasjonen ved Atlanterhavsveien åpen for turister og andre reisende. Her finner du lokalkjente personer som kan fortelle deg alt om Atlanterhavsveien, Averøy og Nordmøre. De behersker både engelsk og tysk.

På turistinformasjonen kan du også kjøpe unike suvenirer fra Atlanterhavsveien. Vi anbefaler et stopp ved turistinformasjonen, da får du virkelig nytte og glede av turen din.

Photo: Steinar Melby / visitnorthwest.no

 

Telefon
Mario + 47 919 01 685
Andrea + 47 919 01 687

E-post
rapuma@feskberja.com

Adresse
Industriveien 150
6530 Averøy
Norway

Kontaktperson
Mario Uebe

Designet og hostet av Adcom Kristiansund

Våre båter er utstyrt med GPS fra iTracker. Når du leier båt får du innlogging av oss. Trykk på ikonet under for å logge deg inn!

Følg oss!